image42.jpg

Onlangs ben ik begonnen met de voorbereiding aangaande publikatie van een kort verhaal. Ik hoop het deze zomer af te ronden. Het wordt een boekje waarin de kern van mijn schrijven centraal staat. Fictie, fantasie, inspiratie en realiteit vermengen tot een tweede werkelijkheid. Stijl en structuur spelen daarbij een belangrijke rol. De inhoud zou bijna bijzaak zijn ware het niet dat juist dit korte verhaal de kern raakt van het schrijverschap. Jullie, trouwe volgers van mijn blog, zijn de eersten die ik sein zodra het gereed is. Stand – by!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s